Η Tubi, μια διαδικτυακή υπηρεσία streaming με διαφημίσεις, εκτός από τη Βόρεια Αμερική, είναι από χθες 2 Ιουλίου, διαθέσιμη και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, θα προσφέρεται δωρεάν μέσω connected TV πλατφορμών, iOS και Android smartphones αλλά και online. Υποσχόμενη χαμηλό ad-load, η πλατφόρμα θα ξεκινήσει με 20.000 ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια on-demand, με ψυχαγωγία από distributors όπως Disney, Lionsgate, NBCUniversal και Sony Pictures Entertainment, καθώς και από την Tubi Originals.

Ο David Salmon, executive vice-president και managing director του διεθνούς τμήματος της Tubi, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικά ευρύ, πολιτιστικά φιλόδοξο offering που θα επαναφέρει το κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου στο επίκεντρο».

Η Anjali Sud, chief executive της Tubi, σημείωσε: «Η Tubi έχει περάσει την τελευταία δεκαετία, βελτιώνοντας την προσέγγισή μας στο τεράστιο, δωρεάν και διασκεδαστικό streaming στη Βόρεια Αμερική και πιστεύουμε ότι τώρα είναι η τέλεια στιγμή να μεταφέρουμε αυτή τη “συνταγή” στο κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου».

(Πηγή: Campaign)