Η Wizard Performance Advertising Agency, σε συνεργασία με τον Γιώργο Βαγιάτα, δημιούργησε την εκπομπή «Στα Άκρα της Ελλάδας powered by TotalEnergies», η οποία κατάφερε να καταταχθεί #No35 στα Youtube trending video, συγκεντρώνοντας πάνω από 300 χιλιάδες οργανικές προβολές.

«Μέσα από την εύστοχη και επιτυχημένη συνεργασία με τον Γιώργο Βαγιάτα, η Wizard κατάφερε να σημειώσει εντυπωσιακή, +400%, αύξηση των Branded Search Terms για τον πελάτη της, TotalEnergies και να επανατοποθετήσει με αυτόν τον τρόπο το στίγμα του στην αγορά», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του agency.

Η TotalEnergies Marketing Hellas είναι θυγατρική της γαλλικής TotalEnergies, στον κλάδο Marketing and Services, για την Ελλάδα και Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Μάλτα, Κύπρο, Γεωργία και Αρμενία. Το εύρος των δραστηριοτήτων της εστιάζεται στον εφοδιασμό της αγοράς με λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, τη βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία και με χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία.