Με δώρα και προσφορές

Έναν χρόνο μετά την είσοδο της Wind στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης, η τηλεοπτική υπηρεσία Wind Vision κλείνει ένα κύκλο πορείας και παροχής καινοτόμων υπηρεσιών σε περίπου 40.000 συνδρομητές.

Η μοναδική συνδρομητική πλατφόρμα Android TV στην Ελλάδα (και από τις πρώτες στην Ευρώπη), είναι επίσης η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης στην Ελλάδα που ενσωματώνει το Netflix, με απλοποιημένη διαδικασία εγγραφής και με τη δυνατότητα πληρωμής της συνδρομής στο Netflix μέσα από τον λογαριασμό της Wind, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Η Wind Vision αναβαθμίστηκε δραστικά μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της με στόχο να προσφέρει συνεχώς την καλύτερη εμπειρία θέασης για τους συνδρομητές της.

Γιορτάζοντας τα γενέθλιά της, όλες οι νέες ενεργοποιήσεις Wind Vision στα προγράμματα Wind One προσφέρουν αυτόματα ως και 12 μήνες συνδρομή στο τυπικό πακέτο του Netflix δώρο, ενώ και όλες οι νέες ενεργοποιήσεις Wind Vision σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας και Internet προσφέρουν αυτόματα 3 μήνες δώρο στην τυπική συνδρομή Netflix. Δώρα θα λάβουν και όσοι ευχηθούν Χρόνια Πολλά στη Wind Vision, στην σελίδα της Wind στο Facebook.