Η Wind λανσάρει τα νέα συνδυαστικά προγράμματα κινητής, σταθερής, internet και τηλεόρασης, Wind One, με στόχο όπως επισημαίνει να προσφέρει στους πελάτες της «επικοινωνία χωρίς όρια».

Τα Wind One προγράμματα προσφέρουν απεριόριστα data για χρήση internet από το κινητό, δωρεάν απεριόριστη ενδοεπικοινωνία μεταξύ κινητού, σταθερού και καρτοκινητού για όλα τα μέλη Wind One και έως 12 μήνες δώρο Netflix συνδυάζοντας Wind One και Wind Vision. Επιπλέον, στους συνδρομητές Wind One παρέχεται προσωποποιημένη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο εκπρόσωπο μέσω του mywind app, αλλά και με δωρεάν επίσκεψη τεχνικού στον χώρο του συνδρομητή.

Επιπλέον, με κάθε ανανέωση συμβολαίου ο πελάτης επιλέγει ένα δωρεάν smartphone. «Θέλουμε οι πελάτες του σήμερα να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε το Wind One, τον πιο εξελιγμένο και ολοκληρωμένο συνδυασμό προγραμμάτων κινητής, σταθερής, internet και τηλεόρασης.

Αλλάζουμε και εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με μοναδικό γνώμονα την εξαιρετική εμπειρία του πελάτη», σχολίασε ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Consumer Marketing Officer της Wind. Τέλος, οι συνεργασίες με τον Ήρων, την Hellas Direct και τη Sea Jets συμπληρώνουν την ολιστική προσέγγιση των συνδυαστικών πακέτων Wind One.