Εγκατέστησε πιλοτικό δικτύο 5ης γενιάς στην έκθεση

Την 5G τεχνολογία έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν οι επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ, μέσω του πιλοτικού δικτύου 5ης γενιάς που έχει εγκαταστήσει εκεί η Wind.

Η 84η ΔΕΘ γίνεται η πρώτη έκθεση όπου παρουσιάζεται πιλοτικά το 5G, με τη συνδρομή της Wind. «Για μας στη Wind είναι ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο σε μια πορεία συνεχούς εξέλιξης που ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια, που βασίστηκε σε ένα φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, κυρίως όμως βασίστηκε στους ανθρώπου μας.

Σε Έλληνες εργαζόμενους, επιστήμονες, μηχανικούς και είμαστε πολύ περήφανοι που μια ακόμη αμιγώς ελληνική εταιρεία όπως η Wind έχει καταφέρει τέτοια επιτεύγματα, ιδίως σε έναν δύσκολο τομέα όπως είναι οι τηλεπικοινωνίες», σχολίασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Νάσος Ζαρκαλής. Ειδικότερα, οι επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ, στον χώρο της Wind έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να βιώσουν τις δυνατότητες των πρώτων 5G συσκευών (τηλεφώνων) στην Ελλάδα, που λειτουργούν μέσα από το πιλοτικό δίκτυο της εταιρείας.