Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, στις 20 Νοεμβρίου, η Wind Ελλάς συνεχίζει τις δράσεις της με σκοπό να συμβάλλει στην πρόσβαση των παιδιών στο διαδίκτυο και στην καθοδήγησή τους για ασφαλέστερη πλοήγηση, μέσα από την πλατφόρμα Kids@Safety.

Η Wind σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς ανταποκρίθηκε σε αιτήματα, κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου 2019-2020 και παρείχε, ενδεικτικά στον Δήμο Ανάφης συνδεσιμότητα στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές του νησιού, ενώ το ίδιο έπραξε και για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα. Επιπλέον, μέσα από την πλατφόρμα www.kidsatsafety.gr παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και οπτικοακουστικό υλικό με συμβουλές προς τους γονείς, τα παιδιά και τους εφήβους και προτείνει τρόπους βελτίωσης στη χρήση των νέων τεχνολογιών από τα παιδιά.

Παράλληλα, για την ασφάλεια των παιδιών η Wind στηρίζει από το 2011 την ειδική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα (IOS και Android) Cyberkid της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την ιστοσελίδα www.cyberkid.gr.