Τρία νέα forums λανσάρει η World Federation of Advertisers (WFA), προκειμένου οι διεθνείς και τοπικοί marketers να έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται peer-to-peer πληροφορίες σε σημαντικά ζητήματα που τους απασχολούν. Καθένα από τα forums αφορά ένα διαφορετικό πεδίο ενδιαφέροντος για τα μέλη του οργανισμού και, συγκεκριμένα, τα εξής: marketing capability, agency management και in-housing.

Σε αυτά θα προεδρεύουν, αντίστοιχα, τα εξής υψηλόβαθμα στελέχη: Becky Verano, Global Director of Μarketing Οperations της Reckitt, Tammy Hourigan, Global Agency Relations Director της Unilever και Tracy Stallard, Global VP of Εxperiential and Ιn-house Αgency, AB InBev.

«Είμαστε ευτυχείς για το γεγονός ότι 3 senior marketers ανέλαβαν να επεκτείνουν την γκάμα των εξειδικευμένων ομάδων μας, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουν τόσο διεθνείς, όσο και εθνικές εταιρείες. Επικεντρώνοντας τα βέλτιστα peer-to-peer περιβάλλοντα σε αυτούς τους αυξανόμενης κρισιμότητας τομείς, ελπίζουμε ότι θα εφοδιάσουμε τα μέλη μας με τη γνώση, η οποία απαιτείται για να αντιμετωπίσουν τις προσωπικές τους προκλήσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Stephan Loerke, CEO της WFA.

(Πηγή: Μarketingweek.com)