Με την επιμέλεια της Metagenesis

Με μήνυμα «Όλα τα παιδιά αξίζει να χαμογελούν», βρίσκεται στον «αέρα» η νέα καμπάνια της αλυσίδας ηλεκτρικών Welcome Stores, την οποία σχεδίασε και υλοποίησε η Metagenesis Adv. Θέλοντας να αποδείξει πως αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία, η Welcome Stores στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και χρηματοδοτεί, έως το τέλος του έτους, τη δράση για την ασφαλή διακομιδή 101 νεογνών στα νοσοκομεία της επικράτειας.

Η νέα καμπάνια, μέσα από τον συνδυασμό των λογοτύπων της Welcome Stores και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που έχουν κοινό στοιχείο το χαμόγελο, εστιάζει στην ενίσχυση της αξίας της προσφοράς προς το παιδί. Η ενέργεια ενσωματώνεται και στις προσφορές των προϊόντων, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή διείσδυση της καμπάνιας.

Ο Τσαμπίκος Κοκκάρης, Co-Founder & Marketing Strategist της Metagenesis Adv., δήλωσε: «H δύναμη ενός brand ενισχύεται από τη συναισθηματική του νοημοσύνη. Με τη νέα 360ο καμπάνια φιλοδοξούμε να ανταποκριθούμε στην ανάγκη για στήριξη, να σταθούμε με ενσυναίσθηση απέναντι στην κοινωνία, φέρνοντας στην επιφάνεια αξίες όπως η προσφορά, η αλληλεγγύη και η αγάπη στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Είμαστε υπερήφανοι που δημιουργήσαμε αυτή την καμπάνια».