Στα PRWeek Global Awards 2018
Η Weber Shandwick αναδείχθηκε Global Agency of the Year για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στην τελετή των PRWeek Global Awards 2018 στο Λονδίνο.

Η βράβευση ακολούθησε αυτή του PRWeek U.S. που ανέδειξε τη Weber Shandwick Agency of the Year για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού. Η εταιρεία επίσης γιορτάζει την αναγνώριση που κέρδισε σε τέσσερις κατηγορίες καμπάνιας σε συνεργασία με τους πελάτες της. Επιπροσθέτως η Gail Heiman, Πρόεδρος της Weber Shandwick απέσπασε υψηλή τιμητική διάκριση στην Global Agency Professional κατηγορία για τη μακροχρόνια δέσμευση και προσφορά της στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα στον τομέα της επικοινωνίας.

«Κάθε μέρα σε κάθε περιοχή του κόσμου, οι ομάδες μας συνεργάζονται στενά για να παραδώσουν έργο που έχει αντίκτυπο σε οργανισμούς και κοινότητες», είπε ο Andy Polansky, Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick. «Το να αποσπούμε σταθερά αυτή την αναγνώριση σε διεθνή κλίμακα αντανακλά τη δύναμη του παγκόσμιου δικτύου της Weber Shandwick και των συνεργασιών με τους πελάτες μας».