Η Wavemaker επέλεξε την Kathryn Spaeth, Managing Director της Accenture, ως τη νέα της Global Chief Transformation Officer, διαδεχόμενη τον Jason Dormieux, ο οποίος ανέλαβε Chief Data and Technology Officer της Group M τον Ιούνιο.

Με έδρα τη Νέα Υόρκη, η Spaeth εντάσσεται σε μια ηγετική ομάδα που έχει ενισχυθεί από τις πρόσφατες προσθήκες της Global Investment Officer Helen Price και της Global Chief People, Inclusion and Culture Officer, Shipra Roy. Η Spaeth θα ηγηθεί του consultancy hub της Wavemaker, το οποίο μετρά 2.250 άτομα προσωπικό στη συμβουλευτική για commerce, content, data, τεχνολογία και analytics. Θα είναι επίσης υπεύθυνη για την ενίσχυση της συνεργασίας της Wavemaker με media partners, συμπεριλαμβανομένων των Google, Amazon και Facebook, για την «παροχή καινοτόμων λύσεων για τα brands».

Ο Toby Jenner ανέφερε ότι η θέση της Spaeth είναι διαφορετική από του προκατόχου της, καθώς θα βρίσκεται πιο κοντά στον ρόλο των management consultants και θα εστιάσει περισσότερο στη συνεργασία με τις ομάδες και τους πελάτες της Wavemaker. (Πηγή: Campaign)