Σε πανελλαδικό επίπεδο
Η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας Watt+Volt, προχωρά στην ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων με απώτερο σκοπό να έρθει πιο «κοντά» στο καταναλωτικό της κοινό.

Το τελευταίο τετράμηνο η εταιρεία άνοιξε δύο καταστήματα, σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή έξι ακόμη καταστημάτων, τα οποία πρόκειται να ανοίξουν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες. Στα νέα υπερσύγχρονα καταστήματα, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη Watt+Volt, να ενημερωθούν για τις δυνατότητες εξοικονόμησης στο ρεύμα του σπιτιού ή της επιχείρησης και να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους ρεύματος.

Θα μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τις καινοτόμες υπηρεσίες της εταιρείας, όπως η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt -η οποία δίνει στους χρήστες τον έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών τους- και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν την σπατάλη ενέργειας και να παρεμβαίνουν, εξοικονομώντας πόρους και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακά τους.