Την Ann Sarnoff, νυν πρόεδρο των BBC Studios America

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η AT&T Inc. επέλεξε μια γυναίκα στην κεφαλή της Warner Bros., μετά την αποχώρηση του Kevin Tsujihara.

Η Ann Sarnoff, νυν πρόεδρος των BBC Studios America διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία στη βιομηχανία, και θα είναι υπεύθυνη για τα παγκόσμια operations, συμπεριλαμβάνοντας τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή, marketing, διανομή και διαδραστική ψυχαγωγία. Το «τιμόνι» της Warner Bros. αποτελούσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο Hollywood και περιζήτητο ρόλο.

Το studio λανσάρει περισσότερες από 30 ταινίες ετησίως, μεταξύ αυτών πολλά blockbusters, ενώ είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγούς τηλεοπτικών εκπομπών και video-game franchises. Η εξέλιξη αυτή καθιστά την Sarnoff την υψηλότερα ιστάμενη γυναίκα στο Hollywood, μαζί με την Dana Walden, η οποία πρόσφατα χρίστηκε πρόεδρος των Disney Television Studios και ABC Entertainment.

Η αποχώρηση του Tsujihara ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την AT&T, η οποία μόλις είχε αποκτήσει την Time Warner Inc. Το 54χρονο στέλεχος διατηρούσε δεσμό με μια ηθοποιό την οποία κατηγορήθηκε ότι βοηθούσε να βρει ρόλους σε ταινίες. Ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε την άμεση ανάμιξή του.
(Πηγή: AdAge)