Στη Σαμοθράκη βρέθηκε την Τρίτη 12 Οκτωβρίου η Βwin, για να παραδώσει τρία πλήρως ανακατασκευασμένα γήπεδα και τους περιβάλλοντες χώρους στο Δημοτικό Καμαριώτισσας και στο Γυμνάσιο-Λύκειο του νησιού.

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», έναν χρόνο μετά το σχετικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας προς τον Πρωθυπουργό. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι μαθητές των σχολικών μονάδων, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη του ΔΣ της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων, καθώς και ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας, ο οποίος έπαιξε φιλικό αγώνα με την ομάδα μπάσκετ του Γυμνασίου-Λυκείου.

Στα υπόλοιπα πέντε σχολεία του νησιού, στα οποία φοιτούν 70 μαθητές, προσφέρθηκε απαραίτητος αθλητικός εξοπλισμός. Ο Ιωάννης Καποδίστριας, Managing Director της Βwin, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε έναν ακόμα ακριτικό προορισμό, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας για υποστήριξη σε κοινωνικές ομάδες, σε κάθε γωνιά της χώρας».