Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Vodafone ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία «Recover Better» των Ηνωμένων Εθνών.

Δεσμεύεται για στήριξη της οικονομίας με βιώσιμο τρόπο.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Vodafone ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία «Recover Better» των Ηνωμένων Εθνών. Πρόκειται για το Παγκόσμιο Σύμφωνο που συνυπογράφουν περισσότερες από 150 εταιρείες παγκοσμίως, ώστε να δεσμευθούν στην ανοικοδόμηση και ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας από τον αντίκτυπο της νόσου Covid-19, χωρίς να επιβαρύνουν τον πλανήτη.

Tο Σύμφωνο θα λειτουργήσει ως εργαλείο υποστήριξης των κυβερνήσεων για την επανεκκίνηση της οικονομίας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που εναρμονίζουν τις προσπάθειες ανάκαμψης με σαφείς περιβαλλοντικούς στόχους.

Ο Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Η Vodafone επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει να εργάζεται για να ενισχύσει έμπρακτα την ανθεκτικότητα της κοινωνίας και να εξασφαλίσει ένα βιώσιμο μέλλον για όλους. Συνεχίζουμε σταθερά να συνεισφέρουμε στη χώρα μας με επενδύσεις και καινοτόμες υπηρεσίες, καθώς και με σαφή προσήλωση στους περιβαλλοντικούς μας στόχους για την μετάβαση από την γραμμική στην κυκλική οικονομία μέχρι το 2025».