Το gaming event πραγματοποιείται αύριο 29 Ιουνίου στο Gazi Music Hall

Το gaming event Xbox Arena Festival sponsored by Vodafone επιστρέφει για τέταρτη χρονιά το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Gazi Music Hall με δωρεάν είσοδο και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις του gaming να διασκεδάσουν σε μία ημέρα γεμάτη παιχνίδι και δραστηριότητες, να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν δώρα συνολικής αξίας 55.000 ευρώ.

H Vodafone θα είναι εκεί, ώστε να χαρίσει σε όλους μία gaming εμπειρία χωρίς lag. Στα ειδικά διαμορφωμένα #PlayFaster gaming stations της Vodafone όλοι μπορούν να απολαύσουν μία lag free εμπειρία στο 1v1 League of Legends challenge με live coaching από τους GRE, e-sports LoL πρωταθλητές.

Ο Άρης Γεωργόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε και στηρίζουμε το Xbox Arena Festival – το κορυφαίο gaming event της χώρας. Στη Vodafone επενδύουμε στρατηγικά σε δίκτυα νέας γενιάς σε όλη τη χώρα, ώστε μέσα από αυτά να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία και τη μεγαλύτερη απόλαυση για όλους τους gamers της Ελλάδας».