Τη νέα λύση SD-WAN εγκαινιάζει στη χώρα µας η Vodafone, η οποία έχει στόχο να προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα έξυπνο, ασφαλές και αποδοτικό δίκτυο το οποίο βασίζεται στο Cloud. Σε συνεργασία µε τη VMware, το Vodafone SD-WAN (Software – Defined Wide Area Network) επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συνδέσουν τις εγκαταστάσεις τους µε cloud-based υπηρεσίες δικτύου. Η διαχείριση του SD-WAN µπορεί να πραγµατοποιηθεί τόσο κεντρικά, όσο και από απόσταση, µέσω portal. Η λύση έχει τη δυνατότητα να προβλέψει και να διαχειριστεί τη ζήτηση για επιπλέον δικτυακούς πόρους, ενώ µπορεί να δροµολογήσει διάφορους τύπους κίνησης µέσω κατάλληλων διαδροµών δεδοµένων. Επιπλέον, µε το SD-WAN µπορούν να ενσωµατωθούν και άλλες λύσεις από το χαρτοφυλάκιο του Vodafone Business, όπως οι ενοποιηµένες επικοινωνίες (Unified Communications) και το Internet of Things (IoT).

Διαγωνισμός από το ΙΑΣΩ παιδιών
Με αφορµή τη νέα σχολική χρονιά, το Ιασώ Παίδων πραγµατοποιεί διαγωνισµό στο Facebook και στο Instagram, µε τίτλο «Το µαγικό check-up και το κάστρο των µολυβιών», µε έπαθλο δωρεάν check ups. Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, θα πραγµατοποιηθεί κλήρωση, όπου 20 άτοµα θα κερδίσουν 20 check ups. Συγκεκριµένα, θα κληρωθούν 10 νικητές µέσω Facebook και 10 µέσω Instagram. Στο πακέτο προληπτικών εξετάσεων περιλαµβάνονται: οφθαλµολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφηµα, triplex και καρδιολογική εξέταση.

Νέα προωθητική ενέργεια από την LG
Η LG Electronics, µέσα από τη νέα της προωθητική ενέργεια, καλεί τους καταναλωτές να αγοράσουν µία LG OLED ή QNED τηλεόραση από τις 10 έως τις 30 Σεπτεµβρίου. Με την αγορά τους, οι καταναλωτές θα λάβουν ως δώρο, prepaid cards µε διάφορα χρηµατικά ποσά.