Στην Εβδομάδα Καινοτομίας της Βρετανικής Πρεσβείας και του Βρετανικού Συμβουλίου
Σύγχρονες τεχνολογικές υπηρεσίες, δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προγράμματα του Ιδρύματος Vodafone παρουσίασε η Vodafone Ελλάδας στην Εβδομάδα Καινοτομίας που διοργάνωσε η Βρετανική Πρεσβεία και το Βρετανικό Συμβούλιο στην Αθήνα από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προγράμματα του Ιδρύματος Vodafone, το οποίο έχει παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια. Την παράσταση έκλεψε η Pepper, το πρώτο ρομπότ που σχεδιάστηκε για να συμβιώνει με τους ανθρώπους, το οποίο υποδεχόταν τους καλεσμένους φορώντας το εμπορικό σήμα της Vodafone και ενημερώνοντας για τις κοινωνικές δράσεις της εταιρείας.

Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με τίτλο «Καινοτομία και Κοινωνική Οικονομία», που απευθυνόταν σε ΜΚΟ και πραγματοποιήθηκε στον χώρο Social Dynamo του Ιδρύματος Μποδοσάκη, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Vodafone World of Difference και πραγματοποιήθηκε Fundathon, για νέους τρόπους χρηματοδότησης μη κερδοσκοπικών οργανισμών.