Το κατάστημα του μέλλοντος και ένα ψηφιακό ταξίδι που συνδυάζει νέες τεχνολογίες με μία ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία λιανικής, φέρνει η Vodafone στο ανανεωμένο της κατάστημα στο Golden Hall, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ζήσουν την εμπειρία εξυπηρέτησης της Ομάδας Ready.

«Η Vodafone λανσάρει το πρώτο Digital κατάστημα στην Ελλάδα, προσφέροντας μια γεύση από το συναρπαστικό μέλλον που υπόσχεται η Vodafone. Προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία στον χώρο της λιανικής και δίνουμε τη δυνατότητα στον καταναλωτή να δοκιμάσει τις τελευταίες τεχνολογίες και τα πιο “ψαγμένα” gadget – “παντρεμένα” με τις τεχνολογίες και τα προϊόντα της Vodafone», δήλωσε ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Λιανικών Πωλήσεων της Vodafone Ελλάδας.

Η Vodafone επενδύει στρατηγικά στη λιανική της αλυσίδα, συνδυάζοντας το φυσικό με το ψηφιακό περιβάλλον (Phygital), ξεκινώντας από το phygital κατάστημα της Vodafone στο Golden Hall, το οποίο εγκαινιάστηκε από την Marta Sanchez, Head of Retail του oμίλου Vodafone. Tο κατάστημα είναι στελεχωμένο κατά 100% με τους Ειδικούς της Ομάδας Ready, με την βοήθεια των οποίων οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν υποστήριξη και να δοκιμάσουν τα οφέλη της τεχνολογίας στην καθημερινότητά τους με διαδραστικό και βιωματικό τρόπο.

Η digital εμπειρία του νέου καταστήματος ενισχύεται περισσότερο, καθώς η εξυπηρέτηση των γίνεται μέσω tablets. Ένας πυλώνας του νέου καταστήματος είναι το Connected Home, ενώ υπάρχει και Fitness Area, Fiber Area, Drone Cage και Learning Hub Αrea.