20 χρόνια ανάπτυξης συμπληρώνει η V+O, ανεξάρτητος ελληνικός όμιλος επικοινωνίας με δραστηριότητα σε 7 χώρες, μια ομάδα 167 στελεχών και σύμβουλος επικοινωνίας για περισσότερες από 215 ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Ξεκινώντας ως εγχείρημα μίας μικρής ομάδας στελεχών, η V+O πέτυχε να ισχυροποιήσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά ήδη από τα πρώτα χρόνια δραστηριοποίησής της.

Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε έναν όμιλο 13 εταιρειών, με δραστηριότητα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και, συγκεκριμένα, στις αγορές Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου, Ρουμανίας, Σερβίας και πρόσφατα της Β. Μακεδονίας. Αποτελεί μάλιστα τον μοναδικό ελληνικό όμιλο συμβούλων επικοινωνίας με παρουσία στην Παγκόσμια Κατάταξη των 120 Κορυφαίων PR Agencies (Global Top 120 PR Agency Ranking). Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση της V+O, οι εμπνευστές και συνιδρυτές του εγχειρήματος Θωμάς Βαρβιτσιώτης, Πρόεδρος και Γιάννης Ολύμπιος, Αντιπρόεδρος του ομίλου V+O, δήλωσαν: «Μέσα σε αυτήν την εικοσαετή πορεία καταφέραμε πολλά.

Πήραμε ρίσκα, πιστέψαμε στις δυνάμεις της ομάδας μας, επενδύσαμε στην ανάπτυξή μας, ακόμα και όταν οι προκλήσεις εντείνονταν. Κάθε μέρα, συνεχίζουμε να λειτουργούμε όπως στο ξεκίνημά μας. Μία εταιρεία που δεν σταματά να εξελίσσεται και να κοιτά μπροστά από την εποχή της. Με την ίδια αφοσίωση και πάθος θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να προσφέρουμε τη στρατηγική μας κατεύθυνση και για τα επόμενα 20 χρόνια, πιστεύοντας σταθερά στη δύναμη της επικοινωνίας». Στο πλαίσιο των 20 χρόνων της V+O, δημιουργήθηκε σχετικό video και ειδική θεματική ιστοσελίδα www.20xroniaVandO.com.