Καθήκοντα HR Business Unit Director στον όμιλο της V+O στην Ελλάδα αναλαμβάνει η Φάννυ Θεοχάρη. Από τον νέο της ρόλο, θα έχει την ευθύνη διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της V+O Greece, με σκοπό να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος που «αγκαλιάζει» την πολυμορφία και προάγει τη συμπερίληψη.

Με περισσότερα από 15 χρόνια ως HR στέλεχος σε αντίστοιχα τμήματα μεγάλων εταιρειών και οργανισμών, προηγουμένως κατείχε τον ρόλο της HR Business Consultant στην Ernst & Young, διαχειριζόμενη ζητήματα όπως: employee relations, talent attraction & development change management, leadership coaching, employee experience & engagement.

«Είμαστε βέβαιοι ότι με την τεχνογνωσία της θα συνεισφέρει σημαντικά στην περαιτέρω ενδυνάμωση της ανθρωποκεντρικής κουλτούρας της εταιρείας μας, συμβάλλοντας δυναμικά στην εξέλιξη των πρωτοβουλιών που ήδη αναπτύσσουμε, με στόχο να διασφαλίζουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που προάγει την προσωπική και συλλογική εξέλιξη, πάντα με γνώμονα το όραμα, τις αξίες και δημιουργικότητα που πρεσβεύουμε ως εταιρεία», δήλωσε σχετικά η Τέτη Κανελλοπούλου, CEO της V+O Greece.