Επίσημος Χορηγός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA) 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ, θα είναι η εταιρεία τεχνολογίας Vivo. Πρόκειται για το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο που χορηγεί η εταιρεία μετά την υπογραφή εξαετούς χορηγικής συμφωνίας με τη FIFA το 2017.

Στο πλαίσιο αυτό, το νέο Vivo X Fold+ θα είναι το επίσημο Smartphone του FIFA World Cup 2022, ενώ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, «θα είναι η πρώτη φορά που αναδιπλούμενο smartphone υποστηρίζει τη διοργάνωση, στα 118 χρόνια ιστορίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου».

Στόχος της χορηγίας της Vivo είναι, όπως αναφέρει, να προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου, στο προσωπικό της διοργάνωσης και στους φιλάθλους, smartphones τα οποία απαντούν στις προκλήσεις των αναγκών του σύγχρονου τρόπου ζωής και αναβαθμίζουν την καθημερινότητά του τελικού καταναλωτή.

Μάλιστα, αναμένεται ότι το κοινό της διοργάνωσης θα ξεπεράσει τους πέντε δισ. οπαδούς, ενώ θα καταγράψει πάνω από 400 εκατ. ενεργούς χρήστες συσκευών Vivo. Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια του FIFA World Cup Qatar 2022, η εταιρεία θα λανσάρει την καμπάνια #vivogiveitashot στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα, με σκοπό το κοινό παγκοσμίως να εκφράσει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, μέσα από φωτογραφικές λήψεις και video με κινητές συσκευές Vivo.