Νέα εκδοχή του παραδοσιακού ψητοπωλείου
Το «It’s All Greek» αποτελεί τη νέα πρόταση του ομίλου εστίασης της Vivartia στο ελληνικό φαγητό, μια νέα εκδοχή του παραδοσιακού ψητοπωλείου με πρωταγωνιστή το κοντοσούβλι.

Το γνωστό έδεσμα της ελληνικής γευστικής παράδοσης παρουσιάζεται σε 3 εκδοχές, χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχαράκι γάλακτος, και σερβίρεται ψιλοκομμένο μέσα σε τυλιχτά και σε χορταστικές μερίδες. Το κάθε κρέας μαρινάρεται σε ένα ειδικό μίγμα αρωματικών μπαχαρικών που έχει σχεδιαστεί ώστε να αναδεικνύει τη γεύση του. Το μενού του «It’s All Greek» συμπληρώνεται από σαλάτες και ορεκτικά, όπως οι τηγανητές πατάτες με φέτα και αυγά, καθώς και από μια επιλογή ιδιαίτερων σπιτικών sauces.

Το «It’s All Greek» έχει ήδη παρουσιαστεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, σύντομα θα βρίσκεται και στο αεροδρόμιο της Κω, ενώ άνοιξε τις πόρτες του και στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen. Η αναβαθμισμένη παρουσία του «It’s All Greek» στο McArthurGlen αποτελεί το πρώτο βήμα στην ανάπτυξή του εκτός της αγοράς αεροδρομίων, ενώ αναμένεται στη συνέχεια να επεκταθεί και στο εξωτερικό.