Σε 7 νέες ευρωπαϊκές αγορές
Στα εγκαίνια του πρώτου Innovation Center στο Λονδίνο, η Visa Inc. ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους, περισσότερες από 12 ευρωπαϊκές χώρες θα έχουν διαθέσιμη την Υπηρεσία Visa Token, μία τεχνολογία που καθιστά τις online και mobile πληρωμές πιο ασφαλείς και άνετες, αντικαθιστώντας τις πληροφορίες του λογαριασμού του καταναλωτή με μία ψηφιακή σειρά αριθμών.

Η τεχνολογία είναι ήδη διαθέσιμη σε 27 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιρλανδίας, της Πολωνίας, της Ελβετίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Visa συνεργάζεται με πελάτες και εταίρους με στόχο την επέκταση της χρήσης της τεχνολογίας σε περισσότερες χώρες και διαδικτυακές πληρωμές. Η Sandra Alzetta, Εκτελεστική Διευθύντρια της Visa για Ψηφιακές Λύσεις, δήλωσε:

«Από το 2015, έχουμε δει καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη να αγκαλιάζουν τις ψηφιακές πληρωμές. Σαν επόμενο βήμα, σχεδιάζουμε την επέκταση της υπηρεσίας token της Visa έτσι ώστε να εξοπλίσουμε τους εμπόρους με τρόπο που θα τους βοηθά να επιτρέπουν το ασφαλές εμπόριο, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα connected συσκευών».