Για ακόμα μία χρονιά, η Βίκος ΑΕ συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στο 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης, στηρίζοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών. Από τις 28 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου, η διοργάνωση προσκαλεί τους επισκέπτες σε μουσικά και θεατρικά ταξίδια, αναδεικνύοντας τη σημασία της ευρύτερης περιοχής ως καλοκαιρινό πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το φεστιβάλ συνεργάζεται με αναγνωρισμένους καλλιτεχνικούς και πολιτιστικούς φορείς, ενισχύοντας την εμπειρία στον αρχαιολογικό χώρο. Το πρόγραμμα ξεκινά με τη συναυλία του Σέρβου μουσικοσυνθέτη Goran Bregovic και το συγκρότημα Wedding and Funeral Band, στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα είναι εκεί για να δροσίσει το κοινό και τους καλλιτέχνες, προσφέροντας στιγμές απόλαυσης με φόντο το φυσικό τοπίο της Ηπείρου. Το Φεστιβάλ Δωδώνης πραγματοποιείται από τον Δήμο Δωδώνης και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δωδώνης, υπό την αιγίδα και χορηγία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.