Η εταιρεία Βίκος ΑΕ ξεχώρισε για την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην κατηγορία «Επενδύσεις», κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων «Ελληνική Αξία 2022». Η Βίκος ΑΕ ξεχώρισε για το ύψος της επένδυσης που πραγματοποίησε εντός του 2021, το οποίο ξεπέρασε το 5% του κύκλου εργασιών της. Επιπλέον, σημαντική κρίθηκε η συνολική επένδυση, αλλά και η δαπάνη για μηχανολογικό εξοπλισμό, που παρατηρήθηκαν την τελευταία πενταετία.

Στο πλαίσιο αυτό, το βραβείο «Επενδύσεις» επισφραγίζει «την ηγετική θέση που καταλαμβάνει η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Βίκος Α.Ε. στον κλάδο της», και ταυτόχρονα σηματοδοτεί την επόμενη ημέρα της ανάπτυξής της, καθώς συμπίπτει με τα 30 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας και την ολοκλήρωση ενός ακόμα κύκλου επενδύσεων.

Σε δήλωσή του κατά την απονομή, ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Βίκος, ανέφερε: «Μια ελληνική – οικογενειακή επιχείρηση που αντλεί τη δύναμή της από τις πηγές της Ηπείρου, αναπτύσσεται και κοιτά ευθέως τον πολυεθνικό ανταγωνισμό, επιτυγχάνοντας να δημιουργεί πραγματικά “Ελληνική Αξία”. Αξία που επιστρέφει στην τοπική κοινωνία και συμβάλει στην περιφερειακή ανάπτυξη. Επιτρέψτε μου, όμως, να κάνω μια αναφορά στην ψυχή της Βίκος, που είναι οι άνθρωποί της. Αυτό το βραβείο τους ανήκει».