Ως ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα (Best Workplaces 2020) ανακηρύχθηκε η British American Tobacco Hellas.

Επιβράβευση για τις καινοτόμες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού.

Ως ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα (Best Workplaces 2020) ανακηρύχθηκε η British American Tobacco Hellas. Η εταιρεία έχει προσφέρει τα τελευταία 2 χρόνια περίπου 4 εκατ. ευρώ σε μπόνους και παροχές στους ανθρώπους της. Παράλληλα, τους παρέχει εκατοντάδες ώρες προγραμμάτων εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης, ενώ στις υπάρχουσες παροχές, όπως ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα, συνταξιοδοτικό πλάνο κ.λπ., έχει προστεθεί το «Smart Working», δίνοντας την επιλογή σε όλη την διάρκεια του έτους για εργασία από το σπίτι ή από όπου επιθυμεί κάθε εργαζόμενος.

Σημειώνεται πως η εταιρεία ήταν από τις πρώτες στην Ελλάδα που εφάρμοσαν την εργασία εκτός γραφείου, χωρίς καμία αλλαγή στις παροχές και στα δικαιώματα προς τους εργαζομένους, πριν ληφθούν τα περιοριστικά μέτρα για τον Covid-19. Η κατάκτηση της 4ης θέσης στην κατηγορία των κορυφαίων επιχειρήσεων με 50-250 εργαζομένους από τον θεσμό Great Place to Work, είναι η 16η σε σειρά που κατακτά τα τελευταία χρόνια.