Η Upfield Hellas υπήρξε, για πρώτη χρονιά, Χορηγός στους Χρυσούς Σκούφους 2021 του περιοδικού Αθηνόραμα. Η εταιρεία είχε παρουσία στην τελετή απονομής με τα επαγγελματικά προϊόντα της, Upfield Professional, ενώ την απονομή των βραβείων στα καλύτερα εστιατόρια των Κυκλάδων πραγματοποίησε ο Χαρίλαος Τζανετάκης, Upfield Professional Lead Greece and Cyprus.

Τα προϊόντα Upfield Professional, τα φυτικά προϊόντα επάλειψης και τα φυτικά προϊόντα εναλλακτικά τυριού είχαν παρουσία και στο φετινό diner de gala, το μενού του οποίου επιμελήθηκε ο Έκτορας Μποτρίνι. H εταιρεία είχε παρουσία και στην τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις.

Ο Νίκος Λαβίδας, Γενικός Διευθυντής Upfield Ελλάδας, Κύπρου και Βαλκανίων, δήλωσε σχετικά: «Στην Upfield είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι που στηρίζουμε σημαντικούς θεσμούς της ελληνικής γαστρονομίας, όπως είναι και οι Χρυσοί Σκούφοι».