Η Unlimited Creativity, θυγατρική της V+O Greece, δημιούργησε την καμπάνια για το λανσάρισμα της νέας σειράς Balance της Pharmasept. Με τίτλο «Το μικροβίωμα του δέρματος σε τέλεια ισορροπία», η καμπάνια έχει στόχο να αναδείξει τη σημασία της ισορροπίας του μικροβιώματος της επιδερμίδας, αλλά και τη σύνθεση της σειράς που έχει εμπλουτιστεί με πρεβιοτικά.

Η καμπάνια βγήκε στον «αέρα» στις αρχές του Νοεμβρίου με τηλεοπτικό σποτ, καταχώρηση, ραδιοφωνικό και παραγωγή extra φωτογραφικών υλικών για χρήση POP και SoMe. Την ανάπτυξη της καμπάνιας σε digital περιβάλλον ανέλαβε η Curious Ahead, επίσης θυγατρική της V+O Greece. Την παραγωγή για το 3D video του τηλεοπτικού ανέλαβε η Bezier Animation Studio και τη φωτογράφιση ο Μάριος Θεολόγης και το Math Studio. H Βασιλική Μουρκάκου, Business Director της Pharmasept, δήλωσε:

«Η καμπάνια που σχεδίασε η Unlimited Creativity για τη νέα σειρά μας Balance φέρει όλες τις αξίες της δημιουργίας της σειράς και εκπαιδεύει το κοινό σε μια ολοκαίνουρια ορολογία, αυτή του μικροβιώματος της επιδερμίδας, καθώς και της σημαντικότητας της διατήρησης της ισορροπίας του για μια μακροχρόνια υγιή επιδερμίδα».