Η Unilever παρουσιάζει το νέο της λανσάρισμα, τη νέα χορτοφαγική πρόταση του The Vegetarian Butcher. Πρόκειται για μια ευρεία γκάμα φυτικών προϊόντων, διαδόχων του κρέατος, «με την ίδια γεύση και υφή», τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα πιάτα που έχουν το κρέας ως κύριο συστατικό.

To The Vegetarian Butcher δημιουργήθηκε από τον Jaap Korteweg, έναν 9ης γενιάς αγρότη που προσπάθησε να γίνει vegetarian, αλλά του έλειπε η γεύση και η υφή του παραδοσιακού κρέατος. Έτσι, σε συνεργασία με επιστήμονες και chefs δημιούργησε το «κρέας του σήμερα», αντιγράφοντας το κρέας με όλα τα διατροφικά του στοιχεία, όπως πρωτεΐνη, βιταμίνη Β12 και σίδηρο.

Το The Vegetarian Butcher θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αλυσίδες super market και σε επιλεγμένα σημεία μαζικής εστίασης. Επιπλέον, το The Vegetarian Butcher είναι χορηγός του Taste of Athens και θα βρίσκεται εκεί με food truck, 07-10 Ιουλίου στο Ζάππειο Μέγαρο, ώστε για πρώτη φορά το αθηναϊκό κοινό να δοκιμάσει δωρεάν συνταγές με το «κρέας του σήμερα».