Μέσω της καμπάνιας «If you tolerate racism, delete Uber»

Ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού στέλνει η Uber, με αφορμή της 57η επέτειο της Πορείας κατά των φυλετικών διακρίσεων προς την Ουάσιγκτον και την ιστορική ομιλία του Dr. Martin Luther King Jr. Η εταιρεία σε συνεργασία με τη Wieden + Kennedy, λανσάρει καμπάνια κατά της φυλετικής ανισότητας, με τίτλο «If you tolerate racism, delete Uber», μεταδίδοντας το μήνυμά της μέσω κοινωνικών δικτύων, emails και app notifications.

Επίσης, η καμπάνια «τρέχει» και σε billboards σε 13 μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, συνοδευόμενη από το μήνυμα «Black people have the right to move without fear». Στα emails και στα notifications, η Uber μοιράζεται και τον Οδηγό για τα δικαιώματα των διαδηλωτών του ACLU, ενώ υποστήριξε χορηγικά και την πορεία «Get Your Knee Off Our Necks» στην Ουάσιγκτον.

Παράλληλα, δημιούργησε microsite, όπου μοιράζεται το σχέδιό της για την απάλειψη του ρατσισμού και της φυλετικής προκατάληψης από την πλατφόρμα και τα προϊόντα της, ενώ παράλληλα θα συνεργαστεί με μη κυβερνητικές οργανώσεις προκειμένου να διευρύνει τα internship προγράμματά της.

(Πηγή: Ad Age)