Τη νέα της εταιρική ταυτότητα παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση η TÜV Hellas (TÜV Nord), μέσω της οποίας αναδεικνύει τον διεθνή της χαρακτήρα, το μέγεθος αλλά και την τεχνογνωσία που διακρίνει τον TÜV Nord Group, Φορέα Πιστοποίησης με περισσότερα από 15.000 στελέχη σε όλον τον κόσμο και παγκόσμια αναγνώριση σε περισσότερες από 100 χώρες. Η αλλαγή στην εταιρική ταυτότητα προτάσσει το όνομα του ομίλου TÜV Nord.

Η επωνυμία TÜV Hellas (TÜV Nord), παραμένει και «έρχεται να επιβεβαιώσει τον ηγετικό της ρόλο μετά από 37 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας», όπως επισημαίνεται, «με 32 εκατ. ευρώ κύκλο εργασιών σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο για το 2023, 180 στελέχη πλήρους απασχόλησης και περισσότερους από 300 εξωτερικούς συνεργάτες».

Παράλληλα, η αλλαγή στην εταιρική ταυτότητα συνοδεύεται από μια σειρά αλλαγές και πρωτοβουλίες ώστε αντιμετωπισθούν οι σύγχρονες επιχειρηματικές προκλήσεις, όπως της βιωσιμότητας, της αειφορίας, της τήρησης των κριτηρίων ESG καθώς και της τεχνολογικής εξέλιξης.

Ο Dr. Dirk Stenkamp, Πρόεδρος του TÜV Nord δήλωσε σχετικά: «Η νέα εποχή της ψηφιοποίησης, της τεχνητής νοημοσύνης και της πράσινης μετάβασης είναι ήδη εδώ. Προσαρμοζόμαστε άμεσα για να διατηρήσουμε άμεσα τον ηγετικό μας ρόλο, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγχαίρουμε τους Έλληνες φίλους και συναδέλφους μας για τη συνεχώς ανοδική τους πορεία και την άμεση προσαρμογή τους στις νέες επιταγές».