Η Trasys Greece, εταιρεία παροχής εξειδικευμένων ICT λύσεων και μέλος του ομίλου NRB Group, συμπληρώνει φέτος τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της και γιορτάζει δυο δεκαετίες αδιάκοπης καινοτομίας και παροχής λύσεων πληροφορικής.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία πραγματοποίησε πρόσφατα μια εορταστική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε τόσο το δυναμικό της εταιρείας στην Ελλάδα όσο και η διοίκηση του ομίλου NRB αλλά και συνεργάτες. Στα 20 χρόνια πορείας της, η εταιρεία έχει επενδύσει πόρους στην έρευνα και την εκπαίδευση για τις αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως η Μηχανική Μάθηση και η Τεχνητή Νοημοσύνη, καθώς και σε λύσεις Cloud, όπως το Azure και το AWS.

O Country Manager της Trasys Greece, Νικόλας Στρουμπούλης ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που γιορτάζουμε 20 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, μία πορεία με γνώμονα την αριστεία και την καινοτομία, που μας επέτρεψε να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα και που αποδεικνύει ότι δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε. Η βαθιά κατανόηση του κλάδου, μέσω της αδιάκοπης αλληλεπίδρασης με τους πελάτες μας, αλλά και η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα που μας χαρακτηρίζει, μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις προκλήσεις, να αξιοποιούμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να είμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, παραμένοντας ταυτόχρονα ανταγωνιστικοί».