Η Toyota Hellas είναι ο επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την πραγματοποίηση της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στους Αγώνες του 2024 με την παροχή οχημάτων για την ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας.

Το ταξίδι της Ολυμπιακής φλόγας, με αφετηρία την Αρχαία Ολυμπία στις 16 Απριλίου, θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, διασχίζοντας 5.202 χιλιόμετρα και 563 ναυτικά μίλια, στα χέρια 600 Λαμπαδηδρόμων.

Αυτή η ιστορική διαδρομή, οργανωμένη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα διαρκέσει 11 ημέρες και θα ολοκληρωθεί με την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο στις 26 Απριλίου.

Πρόσφατα, η Toyota Hellas παρέδωσε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή 13 νέα εξηλεκτρισμένα οχήματα με στόχο την επίτευξη ανθρακικής ουδετερότητας για την ασφαλή μεταφορά των αθλητών και μελών της Επιτροπής, ενώ, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης της φλόγας στο Καλλιμάρμαρο, αναμένεται να παρουσιάσει μία σειρά από λύσεις κινητικότητας που θα πρωταγωνιστήσουν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».