Η Wizard Performance Advertising Agency προχώρησε σε συμφωνία με την Total Ελλάς ΑΕ, καθώς επιλέχθηκε μετά από κλειστό διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, η Wizard θα αναλάβει την προώθηση του «The New Lub Project», το οποίο αφορά στον επανασχεδιασμό των συσκευασιών, αντικατοπτρίζοντας το νέο όραμα της Total για καινοτομία, υψηλή ποιότητα και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Η στρατηγική επικοινωνίας βασίζεται στον συνδυασμό Performance Marketing ενεργειών και δημιουργικού concept με παραγωγή υψηλής ποιότητας Branded Content που θα προβληθεί σε 3 επεισόδια στο YouTube Channel δημοφιλούς Influencer, με στόχο την προώθηση των σειρών λιπαντικών Total Quartz, Rubia και Agri στην ελληνική αγορά. Οι ενέργειες αυτές βασίζονται σε data driven αποφάσεις που προκύπτουν μέσα από την ανάλυση δεδομένων και την τεχνογνωσία της Wizard σε επίπεδο SEO, η οποία οδήγησε στο να μονοπωλήσει την κατηγορία Best Seo Campaign, με Gold και Silver βραβεία στα Peak Performance Awards 2020, υπό την αιγίδα της Google.

Η Total Ελλάς ΑΕ είναι θυγατρική της γαλλικής Total για τον κλάδο Marketing and Services, για Ελλάδα, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Μάλτα, Κύπρο, Γεωργία και Αρμενία. Το εύρος των δραστηριοτήτων της εστιάζεται στον εφοδιασμό της αγοράς με λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, τη βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία και με χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία.