Η TheFutureCats σχεδίασε και υλοποίησε για τέταρτη συνεχόμενη Black Friday μία ολοκληρωμένη digital στρατηγική διαφημίσεων για την αλυσίδα ηλεκτρικών Welcome Stores. Η επικοινωνία αφορούσε τόσο καμπάνιες geo location για την υποστήριξη των φυσικών καταστημάτων όσο και προϊοντικές καμπάνιες με Black Friday προσφορές σε μικροσυσκευές, προϊόντα περιποίησης, μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, τηλεοράσεις κ.ά.

Για την υλοποίηση της στρατηγικής ενεργοποιήθηκαν Google και social campaigns αλλά και video programmatic campaigns με in stream και pre rolls ads στο δίκτυο της Glomex σύμφωνα με τους στόχους και τα επιλεγμένα κοινά στόχευσης.

To digital advertising mix περιείχε social geo location καμπάνιες, με στόχο να οδηγήσουν το κοινό στο φυσικό κατάστημα και social campaigns για την αύξηση των online sales. «Στη TheFutureCats, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε και υποστηρίζουμε τα Welcome Stores σε επίπεδο digital marketing consulting και advertising ανελλιπώς τα τελευταία 6 χρόνια», καταλήγει σχετική ανακοίνωση του agency.