Η The Kompany μεγαλώνει και επεκτείνει την ομάδα της με 3 νέα στελέχη. Αναλυτικότερα, η Αντιγόνη Φιλιππίδου εντάσσεται στην ομάδα της The Kompany, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Account Director.

Διαθέτει 13 χρόνια εμπειρίας στη στρατηγική επικοινωνία και συγκεκριμένα σε διαχείριση media relations, διαμόρφωση ενεργειών ΕΚΕ, διαχείριση social media και υλοποίηση πλάνου Influencer Marketing. Η Έλενα Δημακάκου, με εμπειρία σε brand και corporate PR, εξειδίκευση σε event management, social media management, press office και media relations, αναλαμβάνει τον ρόλο της Senior Account Executive.

Η Δήμητρα Χαραλαμπίδη, αναλαμβάνει καθήκοντα Account Executive, με εμπειρία σε project management, event management & event productions. Ο Founder της The Kompany, Kώστας Τσολάκης, δήλωσε σχετικά: «Με χαρά υποδεχόμαστε τρία νέα μέλη στην οικογένεια της The Kompany που με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις ικανότητές τους θα εμπλουτίσουν την ομάδα μας, θα ενισχύσουν την εξωστρέφεια της εταιρείας και θα αποτελέσουν συνοδοιπόρους στην αναπτυξιακή μας πορεία».