Η Teleperformance διακρίθηκε ως ένας από τους 25 Καλύτερους Χώρους Εργασίας στον Κόσμο (25 World’s Best Workplaces) από το Great Place to Work και το περιοδικό Fortune. Μόνο 25 εταιρείες στον κόσμο έλαβαν αυτή την αποκλειστική διάκριση για εργοδότες για το 2021.

Οι 25 εταιρείες που επιλέχθηκαν, εκπροσωπούν αυτές με τις καλύτερες επιδόσεις ανάμεσα σε πολλούς οργανισμούς διαφόρων κλάδων σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία έρευνας εργασιακής ικανοποίησης του Great Place to Work, που δίνει φωνή σε 20 εκατομμύρια υπαλλήλους παγκοσμίως.

Ο Πρόεδρος και CEO της Teleperformance, Daniel Julien, ανέφερε: «Είμαστε ευγνώμονες για αυτήν την εξαιρετική αναγνώριση, ειδικά προς τους υπαλλήλους μας που έκαναν την Teleperformance έναν από τους 25 Καλύτερους Χώρους Εργασίας στον Κόσμο. Στην Teleperformance, σεβόμαστε κάθε άτομο ξεχωριστά, εκτιμούμε αυτά που φέρνουν οι άνθρωποί μας στην εταιρεία και τους ευχαριστούμε για όλες τις προσπάθειές τους, ώστε να κάνουν θετική διαφορά για την παγκόσμια οικογένειά μας».