Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Teleperformance Greece ανανεώνει τη συνεργασία της με τη We4all, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση του αστικού πρασίνου της Αττικής.

H Teleperformance Greece, η πρώτη εταιρεία «Earth Protector» της Περιβαλλοντικής Συμμαχίας «We4all», ολοκλήρωσε με επιτυχία το 2021 την πρωτοβουλία φύτευσης 2.000 δενδρυλλίων δέντρων. Φέτος, στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Οργανισμό, θα εμπλουτίσει τις περιβαλλοντικές της δράσεις. Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας και του πυλώνα «Citizen of the Planet» της Teleperformance για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα.

Η πρώτη ενέργεια της χρονιάς έχει ήδη ολοκληρωθεί και αφορούσε σε εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα στο 2022, η εταιρεία θα οργανώσει περαιτέρω δράσεις δενδροφύτευσης και καθαρισμού σε περιοχές της Αττικής, καθώς και σειρά περιβαλλοντικών εκπαιδεύσεων σε σχολεία της Αττικής το διάστημα Οκτώβριος – Νοέμβριος 2022.