Η Swarovski γιορτάζει την 100η επέτειο της The Walt Disney, με τη νέα συλλογή Disney100 x Swarovski κοσμημάτων και προϊόντων οικιακής διακόσμησης. Με πρωταγωνιστές τους Mickey Mouse, Donald Duck και Minnie Mouse, αυτά τα κομμάτια έχουν δημιουργηθεί με την «υπογραφή» του savoir-faire της Swarovski.

Παράλληλα, για να σηματοδοτήσει την εορταστική περίοδο με τη Disney100, η Swarovski θα κυκλοφορήσει ένα ημερολόγιο με στολίδια, κολιέ και ένα σετ αυτοκόλλητων.

«Η Disney και η Swarovski έχουν μια εξαιρετική και πολυετή συνεργασία που χρονολογείται στα περίπου είκοσι χρόνια. Μαζί με τον κοινό τους στόχο, να εμπνέουν χαρά και μια αίσθηση μαγείας, οι δύο μάρκες επιτυγχάνουν μια ισχυρή σύνδεση με το κοινό, με εξαιρετικά προϊόντα και συναρπαστικές εμπειρίες γεμάτες μαγεία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η συλλογή οικιακών διακοσμητικών Disney100 x Swarovski είναι διαθέσιμη στο Swarovski.com και σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 24 Ιουλίου, ενώ από τις 9 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη και η συλλογή κοσμημάτων.