Εγκαινιάστηκε, στις 26 Σεπτεμβρίου, το πλήρως ανακαινισμένο και ενεργειακά αναβαθμισμένο Γυμνάσιο Νέου Ολβίου Ξάνθης – έργο το οποίο υλοποιήθηκε με δωρεά της Sunlight Group.

To σχολείο παραδόθηκε στη διεύθυνση του σχολείου και στον Δήμο στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία και του Διευθύνοντα Συμβούλου της Sunlight Group, Λάμπρου Μπίσαλα και στελεχών της εταιρείας που έχουν αποφοιτήσει από το ίδιο σχολείο.

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του κόστους λειτουργίας του κτιρίου, ενώ κατασκευάστηκε ποδοσφαιρικό γήπεδο 5Χ5.

«Είμαι υπερήφανος για πολλούς λόγους σήμερα: Καταρχάς, γιατί οι εταιρικές επιτυχίες της Sunlight Group ανά τον κόσμο, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων μας, μας επιτρέπουν να δίνουμε πίσω στην κοινωνία και ιδιαίτερα στον ευαίσθητους τομείς των παιδιών και της εκπαίδευσης», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Λ. Μπίσαλας.