Η Stoli Vodka παρουσίασε το πρώτο Stoli Eco Bar στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Athens Bar Show 2021. Το πρώτο στο είδος του Stoli Vodka Eco Bar έρχεται για να μυήσει το κοινό σε μία νέα ολιστική φιλοσοφία, κατά την οποία μπορεί να συνεχίσει να κάνει πράγματα που αγαπά και να διασκεδάζει καταναλώνοντας το ποτό του, χωρίς όμως να επιβαρύνει το περιβάλλον και μειώνοντας το οικολογικό του αποτύπωμα.

Το Stoli Vodka Eco Bar, η αρχή μίας σειράς δράσεων βιωσιμότητας του brand, είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του είναι ανακυκλωμένα, σε ποσοστό πάνω από το 60%, με το μεγαλύτερο μέρος του να είναι κατασκευασμένο από υπολείμματα πεπιεσμένου ξύλου (OSB).

Επίσης, έχει γίνει χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, όπως η βιοδιασπώμενη bar kit συλλογή από μπαμπού, που περιλαμβάνει barmat, αναδευτήρα, βάση για το μενού, επιφάνεια κοπής, ακόμη και θήκη για τις χαρτοπετσέτες. Ταυτόχρονα, το «πράσινο» Bar χρησιμοποιεί τοπικά υλικά, φυτεμένα σε ειδικές κατασκευές και γλάστρες με βότανα και μυρωδικά. Τέλος, στον χώρο του bar υπήρχε συσκευή που μετατρέπει τα γυάλινα μπουκάλια σε άμμο, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αντικειμένων, όπως κεραμικών μπολ και βάζων.