Η Stoiximan ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ ως επίσημος χορηγός του για τα επόμενα δύο χρόνια. Η Stoiximan θα στηρίξει χορηγικά τρεις από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, το Run Greece, τον Ημι-Μαραθώνιο της Αθήνας και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στον οποίο θα αποτελέσει και τον ονομαστικό χορηγό του αγώνα των 5χμ. που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Παράλληλα, θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό της Εθνικής Ομάδας Στίβου. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Stoiximan έχει ήδη προχωρήσει στη δωρεά απινιδωτών στα 27 στάδια όπου δραστηριοποιείται ο ΣΕΓΑΣ σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα αναπτυχθούν από κοινού δράσεις για την ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού και συνέργειες για τη διεύρυνση του κοινωνικού αποτυπώματος του ελληνικού αθλητισμού.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τα επόμενα δύο χρόνια θα έχουμε την ευκαιρία να συμβάλουμε και εμείς στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας, στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ, της αρχαιότερης αθλητικής ομοσπονδίας της Ελλάδος», σημείωσε ο Αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος.