Η Στέλλα Βουλγαράκη, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στην Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, είναι η νέα Chief People Officer (CPO) της Kaizen Gaming, για τις 10 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Η Στέλλα Βουλγαράκη έχει 20ετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού αλλά και ως Σύμβουλος σε θέματα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης των ανθρώπων.

Τα τελευταία 7 χρόνια ηγείτο της ομάδας HR της Netcompany-Intrasoft, ως Chief People Officer, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την HR στρατηγική της εταιρείας σε 8 χώρες. «Σε λιγότερο από μια δεκαετία, ο αριθμός εργαζομένων της Kaizen Gaming έχει ξεπεράσει τους 1.000 ενώ ο ρυθμός ανάπτυξης συνεχίζει να είναι θετικός, υπερβαίνοντας το 20% κάθε χρόνο.

Η ανάπτυξη των ανθρώπων μας και η προσέλκυση νέων ταλέντων είναι πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία. Με την προσθήκη της Στέλλας στην ομάδα μας, είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε στην πρόκληση της περαιτέρω ανάπτυξης της Kaizen Gaming στην Ελλάδα και το εξωτερικό και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σταθερά στη λίστα των πιο ελκυστικών εργοδοτών», σημείωσε ο Γιώργος Δασκαλάκης, CEO της Kaizen Gaming.