Η Speedex, μέλος του ομίλου εταιρειών Σφακιανάκη, μετά την παρουσία της στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, θα είναι παρούσα και στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας ως Επίσημος Υποστηρικτής του ΣΕΓΑΣ.

Με παρουσία 35 ετών στον χώρο των ταχυμεταφορών, η Speedex έχει αναλάβει από το 2021 το έργο της υποστήριξης των δύο αθλητικών διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, καθώς και της σειράς αγώνων δρόμου Run Greece, που επιστρέφουν φέτος σε 7 πόλεις σε 7 διαφορετικές περιφέρειες της χώρας.

Παρέχοντας το προσωπικό της και έναν στόλο οχημάτων, η Speedex έχει αναλάβει τη μεταφορά των απαραίτητων για τις διοργανώσεις υλικών, καθώς και του ρουχισμού των δρομέων από την εκκίνηση της Αυθεντικής διαδρομής στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Συγχρόνως, με μήνυμα «κάθε τερματισμός και μία νέα αφετηρία», η Speedex στηρίζει τους δρομείς σε καθεμία από τις διοργανώσεις, «τρέχοντας» μαζί τους και καλωσορίζοντάς τους στο #LastMile της απόστασης, ενώ παράλληλα επιβραβεύει την προσπάθειά τους με ειδική έκπτωση στις υπηρεσίες εσωτερικού που διαθέτει.