Με μια πρωτότυπη ιδέα επέλεξε η Soul Creative Agency να γιορτάσει τα 10 χρόνια παρουσίας της στην αγορά, προσφέροντας υπηρεσίες branding, δωρεάν, σε μία ανερχόμενη επιχείρηση. Mέσω της πρωτοβουλίας «better for_», προσκάλεσε επιχειρήσεις με προοπτική αξιόλογης και πολλαπλής κοινωνικής, πολιτιστικής ή οικονομικής επίδρασης, να υποβάλουν τις προτάσεις τους, προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ, σε υπηρεσίες branding, από την Soul Creative Agency.

Στην πρόσκληση του «better for_» ανταποκρίθηκαν 40 επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους. Οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν από επιτροπή ειδικών σε μια διαδικασία πολλαπλών σταδίων, από την οποία προέκυψαν τέσσερις τελικοί υποψήφιοι. Νικήτρια του «better for_» αναδείχθηκε η Action Finance Initiative, η οποία παρέχει χρηματοοικονομική υποστήριξη (χορηγία μικροπιστώσεων ποσού μέχρι 12.500 ευρώ), εκπαίδευση και καθοδήγηση σε επίδοξους και νέους επιχειρηματίες.

Οι άλλες τρεις προτάσεις οι οποίες προκρίθηκαν στην τελική φάση ήταν το Project Parenting, το Grandmama και η Orbito Travel. Η παρουσίαση των φιναλίστ και η βράβευση της νικήτριας επιχειρηματικής ομάδας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στο Impact Hub Athens, σε εκδήλωση για τον εορτασμό των 10 χρόνων της Soul Creative Agency, στο πλαίσιο της οποίας βραβεύθηκαν, επίσης, οι μακροβιότεροι εργαζόμενοι της εταιρείας.