Με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές, η Softex διαβεβαιώνει, σε ανακοίνωσή της, ότι κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες τους.

Καλεί τους καταναλωτές να παραμείνουν ήρεμοι.

Με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές, η Softex διαβεβαιώνει, σε ανακοίνωσή της, ότι κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες τους. Τα εργοστάσια της Softex εδώ στην Ελλάδα συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους, έχοντας πάντα ως γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών σε είδη πρώτης ανάγκης.

Τόσο στους χώρους του εργοστασίου όσο και στα γραφεία, η εταιρεία τηρεί αυστηρά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19) και εφαρμόζει όλα τα μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Από την πλευρά μας, είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν τη νέα πρόκληση με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ώστε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη. Η προσπάθεια, όμως, για να είναι επιτυχής θα πρέπει να είναι και συλλογική.

Γι’ αυτό σας συνιστούμε να παραμείνετε ήρεμοι, να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν οριστεί για την είσοδο στα super market και να μην σας κυριεύει η ανησυχία για τυχόν ελλείψεις στα προϊόντα μας. Στη Softex, το κύριο μέλημά μας είστε εσείς».