Η Νεκταρία Μητράκου που κατείχε μέχρι πρότινος τη συγκεκριμένη θέση, μετακινείται στα γραφεία της εταιρείας στις Βρυξέλλες. Η Σίσσυ Ηλιοπούλου ήταν μέχρι πρόσφατα Διευθύντρια Επικοινωνίας του ομίλου της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Από τη συγκεκριμένη θέση, μεταξύ άλλων, χειριζόταν την επικοινωνία του ομίλου με εστίαση σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κρίσεων.

Επίσης, ανέπτυξε το στρατηγικό πλάνο του ομίλου για την ψηφιακή ανάπτυξη στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας σε επίπεδο ομίλου και 28 χωρών που είχε ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση της εταιρείας στην 9η θέση –έναντι της 88ης που κατείχε στο παρελθόν- στη λίστα FTSE 100. Η συγκεκριμένη εταιρική πλατφόρμα, απέσπασε επίσης σημαντικά βραβεία σε διεθνείς θεσμούς.

Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά, έπειτα από 10 χρόνια εμπειρίας στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, να γίνομαι  μέλος της The Coca-Cola Company. Μιας εταιρείας με ιστορία πάνω από έναν αιώνα, με μια γκάμα προϊόντων που ξεπερνά τα 3.000 παγκοσμίως σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες, με σημαντικές καινοτομίες που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας εκατομμυρίων ανθρώπων, όλων των ηλικιών, αλλά και με ένα πολύ ισχυρό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στην Ελλάδα.

Από τη θέση της Public Affairs & Communications Manager για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα θα συνεχίσω να προσφέρω δυναμικά μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία μου σε θέματα στρατηγικής ανάπτυξης και επικοινωνίας προκειμένου η εταιρεία να αναπτύσσεται βιώσιμα, ανταποκρινόμενη αποτελεσματικά και με καινοτόμους τρόπους στην επίτευξη των στόχων της αλλά και στην υλοποίηση της νέας της στρατηγικής “Beverages for Life” δημιουργώντας, παράλληλα, προστιθέμενη αξία στην ελληνική κοινωνία, οικονομία αλλά και τους χιλιάδες συνεργάτες της».