Μετά το λανσάρισμα της σειράς Master Rich, η Κρι Κρι εμπλουτίζει τη σειρά με νέες προτάσεις σε ξυλάκια και κύπελα, ατομικά και οικογενειακά. «H υπέρβαση συνεχίζεται», όπως αναφέρει η εταιρεία, με τα ξυλάκια Master Rich Pralines & Choco και Master Rich Ruby Choco & Strawberries, ενώ οι νέες γεύσεις Master Rich Ruby Choco & Vanilla και Master Rich Cookies & Cream είναι διαθέσιμες σε κύπελλα.

Το ξυλάκι Master Rich Pralines & Choco έχει γεύση πραλίνα φουντουκιού με μεγάλα κομμάτια καραμελωμένων φουντουκιών και είναι βουτηγμένο σε σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια. Η νέα σοκολάτα Ruby συνδυάζεται με τη φράουλα στο ξυλάκι Master Rich Ruby Choco & Strawberries.

Παράγεται με παγωτό βανίλια με κομμάτια φράουλας, δεμένα με σιρόπι φράουλας, βουτηγμένο σε σοκολάτα Ruby και κομμάτια μπισκότου. Το κύπελλο Master Rich Ruby Choco & Vanilla έχει παγωτό βανίλια, με πραλίνα Ruby, τραγανά κομμάτια μπισκότου επικαλυμμένα με σοκολάτα Ruby και κομμάτια με γεύση blueberry. Το Master Rich Cookies & Cream φτιάχνεται από παγωτό μπισκότο, με σιρόπι γεύσης μπισκότου και κομμάτια μπισκότων.