Σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους εφαρμογών στον κλάδο του λιανεμπορίου αναδείχθηκε η SAS, σύμφωνα με πρόσφατο σχετικό report της εταιρείας αναλύσεων Forrester.

Στο πλαίσιο του The Forrester Wave.

Σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους εφαρμογών στον κλάδο του λιανεμπορίου αναδείχθηκε η SAS, σύμφωνα με πρόσφατο σχετικό report της εταιρείας αναλύσεων Forrester. Πιο συγκεκριμένα, οι προηγμένες εφαρμογές analytics της εταιρείας για τον κλάδο του λιανεμπορίου, αλλά και τον κλάδο της παραγωγής καταναλωτικών αγαθών, αναγνωρίστηκαν ως κορυφαίες επιλογές λύσεων για τον σχεδιασμό της τιμολογιακής και εμπορικής στρατηγικής των εταιρειών, στο πλαίσιο του «Forrester Wave: Retail Planning, Q1 2020».

Συμφώνα με το report της Forrester, η SAS απέδειξε την ικανότητά της να αντιμετωπίζει δύσκολα θέματα στρατηγικής λιανεμπορίου χρησιμοποιώντας εφαρμογές διαχείρισης της ζήτησης και βελτιστοποίησης της επιλογής ποικιλίας προϊόντων, ενώ παράλληλα μπορεί να βελτιώνει την τμηματοποίηση της πελατειακής βάσης και τον χρηματοοικονομικό σχεδιασμό της διαδικασίας του merchandizing.