Τα νέα μοντέλα καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και καταναλώνουν έως και 70% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τα συμβατικά πλυντήρια. Η τεχνολογία EcoBubble επιτυγχάνει αποτελεσματική απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Διαθέτουν γεννήτρια που διαχέει απορρυπαντικό σε φυσαλίδες, επιτρέποντας να διεισδύει πιο γρήγορα στα υφάσματα, επιταχύνοντας την πλύση και εξασφαλίζοντας το ίδιο αποτέλεσμα σε κρύο νερό. Στην Ελλάδα διατίθενται τα μοντέλα χωρητικότητας 8 και 9 κιλών και συνοδεύονται από εγγύηση 10 χρόνων.

NOVA – WIMBLEDON
Η Nova «μεταφέρει» τους συνδρομητές της  στην «καρδιά» του πιο διάσημου τουρνουά τένις, του Wimbledon μέσα από αποκλειστικές, ζωντανές 3D μεταδόσεις. Τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου τένις αναμετριούνται στη σημαντικότερη και παλαιότερη διοργάνωση του αθλήματος και η Nova, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, θα δείξει τις «μάχες» των πρωταθλητών σε τρισδιάστατη μετάδοση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ NOTOSGALLERIES
Τα notosgalleries πραγματοποιούν καλοκαιρινές προσφορές έως 30% από τις 21 έως και τις 30 Ιουνίου, για τους πελάτες με την κάρτα πιστότητας και προνομίων More. Η προσφορά ισχύει για όλες τις  φετινές καλοκαιρινές collection των πιο γνωστών brands ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, σε γυναικεία, ανδρική και παιδική μόδα.